Anderhalve meter en mondmasker iconen
Anderhalve meter en mondmasker iconen

Toffe lockdown initiatieven

We worden natuurlijk superveel beperkt in alles door de lockdowns… saai! Maar gelukkig zorgt dit ook voor hele mooi ideeën en initiatieven. Wij verzamelen er een aantal voor jullie!

Karmaweek bij Quintus

Leden van studentenvereniging Quintus zetten zich extra in tijdens de Karmaweek. 💪 Tuinieren bij ouderen, speeltuinen opknappen en meer!

StukoMatch

StukoMatch verbindt studenten in coronatijd! Heb jij je al opgegeven om een keer te gaan wandelen met iemand van een andere vereniging?

Leiden Rocks!

Verschillende groepen zijn actief om vrolijke keien te beschilderen en achter te laten in de stad om vinders een glimlach te bezorgen. Doe ook mee!

Welzijns 10-daagse

Deze 10-daagse staat in het teken van het welzijn van studenten. Hogeschool Leiden organiseert allerlei activiteiten voor studenten. Doe jij al mee?

Stage vaccineren

1e-jaarsstudenten van de opleidingen Verpleegkunde en Doktersassistent van mboRijnland helpen bij het vaccineren bij GGD Hollands Midden. Succes!

Plant a friend

Het concept om eenzaamheid onder jongeren aan te gaan. Promoveer tot ware 'plant parent' samen met anderen via een Plant A Friend WhatsApp-groepje.

Oma’s soep

Om eenzaamheid tegen te gaan kookt en brengen jonge vrijwilligers van Oma's Soep heerlijke soepen langs bij ouderen.❤️